დაფნის ფოთოლი მსოფლიოში ყველაზე ფართოდ გავრცელებული სანელებელია და ყველაზე ხშირად გამოიყენება კულინარიაში. როგორც სახელიდან ჩანს, იგი მზადდება დაფნის გამხმარი ფოთლებისგან, მერქნიანი მცენარისგან, რომლის ყველა ნაწილს დამახასიათებელი სპეციფიკური სუნი აქვს.
დაფნის არომატს ეთერზეთები იძლევა, რომლებითაც მცენარე მდიდარია. სამზარეულოს გარდა, დაფნის ფოთლებს მედიცინაში იყენებენ. მომზადებულ ნაყენს შეუძლია კანის გაწმენდა, ჰემოსტატიკური ეფექტის მქონე და სასარგებლოა ბრონქიტის დროს. დაფნის ფოთოლი გამოიყენება კერძისთვის გემოს დასამატებლად, მაგრამ მას თავად არ მიირთმევენ.
დაფნის ფოთოლი ექვემდებარება სავალდებულო სერტიფიცირებას, რადგან პროდუქტი, რომელიც არ აკმაყოფილებს ხარისხისა და უსაფრთხოების სტანდარტებს, შეიძლება გამოუსწორებელი ზიანი მიაყენოს მომხმარებლის ჯანმრთელობას.
34 comments on “დაფნის გადამამუშავებელი ქარხნის ბიზნეს გეგმის მომზადება 577 235 400”