ტრენდი – შაქრისა და ალკოჰოლის დაბალი შემცველობა

ტრენდი – შაქრისა და ალკოჰოლის დაბალი შემცველობა

მზარდი ტრენდია ღვინოები შაქრისა და ალკოჰოლის დაბალი შემცველობით.
დღეს მოდაშია მსუბუქი გასტრონომია, დელიკატესებითა და სეზონური პროდუქტებით. ამ კატეგორიის მომხმარებლისათვის ამგვარი ღვინო ტრენდულია.
ამგვარ ღვინოებს ქართველები ოთითგანვე აყენებდნენ, ესაა ე.წ. შუმი ღვინო, საოჯახო, სახარჯო ღვინო. მისი ტექნოლოგია ცნობილია, თუმცა ეს არ ნიშნავს ახალ ტექნოლოგიებზე უპირობო უარის თქმას. შაჭიროა ანალიზი.

ტრენდი - შაქრისა და ალკოჰოლის დაბალი შემცველობა


გადასვლა >> Winemaking

 

Leave A Reply

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *